Canisius Consulting
Consulting en Interim Management

Testimonials

Aanbevelingen Wil Canisius

Rol: Interim productiemanager
Paul Lassooy
Operations Manager at CleanLease

Wil is een ervaren operationele manager die gestructureerd zijn plan maakt en volgt. Zijn brede (technische) kennis, no nonsens benadering maar ook zijn “grijze haren” (sorry Wil 😉 zorgen ervoor dat hij het vertrouwen van de medewerkers krijgt. Door zijn praktische en volhardende aanpak heeft hij samen met onze teams verschillende projecten succesvol afgerond. Bedankt Wil !

10 februari 2021, Wil heeft met Paul samengewerkt in dezelfde groep

Rol: Interim hoofd bedrijfsbureau
John Koekenbier
Managing Director at Koninklijke Joh. Enschedé Security Print

Wil heeft zich buitengewoon snel ingewerkt als Interim Hoofd Bedrijfsbureau en heeft een uitstekende job gedaan. Hij is pragmatisch en heeft oog voor detail. Een zelfstarter die dingen echt uit handen neemt.

14 maart 2014, John Koekenbier was een klant van Wil Canisius

Rol: Projectmanager integratie
Maurice Geerdink
Senior adviseur bouwtechniek bij conStabiel | Adviseurs in Bouwtechniek

Wil heb ik leren kennen als een deskundige (interim) manager bij een project dat onder grote tijdsdruk stond. Hij heeft oog voor het gehele proces van het project, volgt alles zeer nauwkeurig en weet gemotiveerd deskundige beslissingen te nemen. Communicatief goed en ‘een man een man, een woord een woord’ gaat zeker op bij Wil.

1 november 2012, Maurice Geerdink werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Wil Canisius bij Canisius Consulting

Rol: Interim manager / coach
Toob Alers
CEO Buro Toob

Wil weet snel door te dringen tot de echte kern van knelpunten in organisatieprocessen. Zijn heldere analyse en doortastende manier van werken is verfrissend en vernieuwend. Wil geeft de juiste feed-back op het juiste moment. Hij weet processen te verbeteren en te vernieuwen/veranderen. Vastgelopen zaken weet Wil goed los te trekken. Wil maakt de “spiegel” weer schoon!

3 december 2009, Toob Alers was een klant van Wil Canisius

Rol: Logistiek manager a.i.
Wendie Hamelink
Projectleider GxP Compliance at RIVM National Institute for Public Health and the Environment

Wil is iemand die zich heel snel in kan werken en van aanpakken weet.
Hij komt zijn afspraken na en krijgt veel voor elkaar in de hele organisatie. Daarnaast is het heel prettig met ‘m samenwerken, en je weet wat je aan ‘m hebt.
Een manager om op te bouwen!

3 januari 2011, Wendie Hamelink werkte samen met Wil Canisius bij NVI / RIVM

Marien Weststrate
Directeur at NVI

Wil is een uitstekende interim manager. Wil kwam bij het NVI en had niet of nauwelijks kennis van de materie, echter hij is in staat om in zeer korte tijd zich de materie eigen te maken. En dat op zo’n manier dat hij in staat is om er bovenuit te stijgen, en het groter geheel te overzien. Hij is een echte “ketendenker” en werkt prima samen in teams. Hij lost problemen op. Wil weet met vele activiteiten in de tijd evenwichtig om te gaan. Heeft oog voor het wel en wee van zijn medewerkers en collega’s. Een bijzonder sterk punt van Wil is dat hij zich houdt aan afspraken. Wil haalt deadlines!
Het was een genot om met Wil gedurende 6 maanden samen te werken.

15 december 2010, Marien Weststrate gaf leiding aan Wil Canisius bij NVI / RIVM

Interim maintenance engineer
Arjen Witlox
Manager at Wegener Nieuwsdruk Brabant

Wil heeft meer dan een jaar bij ons gewerkt als interim maintenance manager tijdens een enorm drukke projectfase waarin de organisatie ingrijpend is gereorganiseerd en waarbij alle productieapparatuur werd vervangen. Het was opvallend hoe snel Wil zich had ingewerkt en hoe makkelijk hij werd geaccepteerd in alle lagen van onze organisatie. Wil heeft de maintenance afdeling, die zeer zwaar belast werd door het project, zeer professioneel door een heel moeilijke fase geloodst. Wil is een echte people manager, die duidelijk is, durft te delegeren en zijn mensen weet te motiveren. Hij weet zich de noodzakelijke vakkennis snel eigen te maken zonder dat hij teveel verzandt in details. Hij is zeer resultaatgericht en heeft daardoor een duidelijke drive om te presteren. In al zijn relaties weet hij een goede balans te vinden tussen zakelijkheid, collegialiteit en humor. Naar directe collega’s maar ook zijn leidinggevende is hij zeer open en hij geeft iedereen eerlijke feed back waar je echt iets mee kunt. Wil was binnen korte tijd een echte collega voor ons waar we heel prettig mee hebben mogen samenwerken. Wij kijken met erg veel plezier terug op de periode dat Wil bij ons gewerkt heeft.

20 januari 2010, Arjen Witlox gaf leiding aan Wil Canisius bij Wegener Nieuwsdruk Brabant, Best

Interim manager
Guus van Herpt
Head account dept. at Smits BV

In 2005/2006 heb ik in mijn functie als controller intensief met Wil samengewerkt bij de samenvoeging van onze 2 technische bedrijven. Ik heb Wil gedurende deze operatie leren kennen als een gedreven man met een pragmatische en duidelijke aanpak en met wie het constructief werken is. Als belangrijke eigenschappen noem ik zijn integriteit, betrokkenheid, het creeren van draagvlak, het ontwikkelen en implementeren van processen en de verankering daarvan. Bovendien is Wil een prettig persoon om mee te werken.
Ik kan Wil van harte aanbevelen.

22 oktober 2009, Guus van Herpt was een klant van Wil Canisius

backtotop